Radboudumc

Radboudumc logo

Website:
https://www.radboudumc.nl

Industry:
Healthcare

Headquarters:
Nijmegen,Netherlands

Company Size:
1000+

Founded:
1951

About Radboudumc:

Radboud University Medical Center (Radboudumc) is a leading academic center for patient care, education, and research, located in Nijmegen, the Netherlands. With more than 11,000 employees, Radboudumc is dedicated to providing the highest quality patient care and advancing the field of healthcare through innovative research.

The center's mission is to have a significant impact on healthcare through the continuous development of new knowledge, and by providing the best possible care for patients. Radboudumc's expertise covers a wide range of medical specialties, from basic research to clinical practice, and includes patient care, education, and training.

Radboudumc collaborates with other leading healthcare institutions and universities around the world to advance medical research and improve patient care. Its research is focused on topics such as cancer, infectious diseases, cardiovascular diseases, and neurosciences, among others.

As an academic center, Radboudumc is committed to educating the next generation of healthcare professionals, including medical students, researchers, and clinicians. The center offers a variety of educational programs, including undergraduate and graduate medical programs, as well as training and professional development opportunities for healthcare professionals.

Overall, Radboudumc is a renowned academic medical center that is committed to advancing the field of healthcare through research, education, and patient care.

Tech Stack:


Software Ontwikkelaar Oracle Apex / Applicatiespecialist at Radboudumc

Remote: No | Relocation: No
Nijmegen,Netherlands | Jul 10, 2019

<strong>Software Ontwikkelaar Oracle Apex / Applicatiespecialist</strong><br /> <em>Nijmegen, 36 uur per week</em><br /> <br /> Als Software Ontwikkelaar Apex / Applicatiespecialist werk je in teamve rband met de andere ontwikkelaars en beheerders aan ontwikkeling, onderhoud en beheer van de ICT-systemen die gebruikt worden binnen het genetica vakgebied. In nauwe samenwerking met de genetische labs bouw je kennis op van het bedrijfsproces en van de ICT-systemen. Je participeert in projecten voor het innoveren van de laboratoriumdiagnostiek en optimaliseren van de (lab)processen. Hierbij wordt samengewerkt met laboratoriumspecialisten en bio-informatici van de afdelingen Genetica van het Radboudumc en MUMC+.<br /> <br /> <strong>Taken en verantwoordelijkheden</strong> <ul> <li>Participatie in projecten voor vernieuwing en onderhoud van systemen. Met name het project voor de vernieuwing van het Helix systeem op basis van Oracle Apex.</li> <li>Customisatie van productsoftware (o.a. het LIMS systeem).</li> <li>Je werkt in de rol van ontwikkelaar/applicatiespecialist mee in afdelingsprojecten (innovatieprocessen).</li> <li>Als applicatiespecialist lever je (naast systeemontwikkeling) ook een bijdrage aan het technisch applicatiebeheer van de systemen.</li> <li>Adviseren over ontwikkeling, inrichting, beheer en gebruik van de informatiesystemen.</li> </ul> <br /> <strong>Profiel</strong> <ul> <li>Afgeronde <strong>opleiding </strong>in … Read more

Software Ontwikkelaar / Applicatiespecialist at Radboudumc

Remote: No | Relocation: Yes
Nijmegen,Netherlands | Dec 30, 2016

**Software Ontwikkelaar Apex / Applicatiespecialist** **Functieomschrijving** Optimaal functionerende ICT-systemen zijn van vitaal belang voor het genetica vak. Het hoge innovatietempo van de laboratoriumdiagnostiek vereist voortdurend ontwikkeling van de ICT-systemen die dit proces ondersteunen. In nauwe samenwerking met het Genoomdiagnostiek laboratorium bouw je kennis op van het bedrijfsproces en van de ICT-systemen. Als software ontwikkelaar Apex / applicatiespecialist werk je in teamverband met de andere ontwikkelaars en beheerders aan ontwikkeling, onderhoud en beheer van de ICT-systemen die gebruikt worden binnen het genetica vakgebied. Daarnaast participeer je in projecten voor het innoveren van de laboratoriumdiagnostiek en optimaliseren van de (lab)processen. Hierbij wordt samengewerkt met laboratoriumspecialisten en bio-informatici van de afdelingen Genetica van het Radboudumc en het Maastricht UMC+. Wij zoeken een breed georiënteerde software ontwikkelaar, die ook affiniteit heeft met technisch applicatiebeheer van systemen. Wij bieden een informele, open en collegiale werksfeer en een veelzijdige functie. **Taken en verantwoordelijkheden** - Participatie in projecten voor vernieuwing en onderhoud van systemen, met name het project voor de vernieuwing van het Helix systeem op basis van Oracle Apex - Customisatie van productsoftware (LIMS systeem) door … Read more


Contact

Email: admin@djangojobs.net